Εντοπίστηκαν τρεις σοροί μεταναστών ανοιχτά του Καστελόριζου

Πρόσφυγες αποβιβάζονται από βάρκα σε παραλία κόντα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Πρόσφυγες αποβιβάζονται από βάρκα σε παραλία κόντα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Η τουρκική ακτοφυλακή περισυνέλεξε τρεις σορούς των μεταναστών που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου. Έρευνες για ακόμα τρεις ανθρώπους

Τρείς σοροί μεταναστών εντοπίστηκαν από την τουρκική ακτοφυλακή κοντά στις τουρκικές ακτές, ενώ την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι έρευνες από το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου, για τον εντοπισμό άλλων τριών αγνοούμενων.

Νωρίτερα η τουρκική ακτοφυλακή είχε ζητήσει τη συνδρομή των ελληνικών αρχών στις έρευνες, μετά τον εντοπισμό δώδεκα μεταναστών σε βραχονησίδα των τουρκικών ακτών και τη διάσωση άλλων πέντε στη θαλάσσια περιοχή.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό ακόμη τριών ανθρώπων

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου, για τον εντοπισμό ακόμη 3αγνοούμενων μεταναστών.

Υπενθυμίζεται πως άλλοι 5 είχαν διασωθεί, τις πρώτες πρωινές ώρες, από σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής στη θάλασσα.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Μετανάστες, Μεταναστευτικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έρευνες ανοικτά του Καστελόριζου για τον εντοπισμό 6 αγνοούμενων μεταναστών

SHARE:

24Media Network