Επανέρχεται ο Μποτρίνι: "Κάποιοι κατάγονται από σκουλήκια"

Μποτρίνι
Μποτρίνι PANORAMA PRESS

"Όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα, ενώ άλλοι από το σκουλήκι που βρισκόταν μέσα στο μήλο", ανέφερε ο Μποτρίνι σε άλλη μία επίθεσή του.

Δεν έχουν περάσει πάνω από τρία 24ωρα από τη μέρα που βγήκε επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τις καταγγελίες του 19χρονου φοιτητή. Οι καταγγελίες έκαναν λόγο για βασανιστήρια εις βάρος του νεαρού σε εστιατόριο του γνωστού σεφ στην Κέρκυρα.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός είχε βλάβες στα άκρα, οι οποίες προκλήθηκαν από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα ήταν αρκετές τόσο σε έκταση, όσο και σε αριθμό.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του φοιτητή έγινε στις αρχές του Αυγούστου. Από τότε η αντίδραση του Έκτορα Μποτρίνι ήταν έντονη έως και επιθετική, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή τις καταγγελίες "ηλιθιότητες και γελοιότητες".

Ο γνωστός σεφ επιστρέφει ξανά με νέες επιθέσεις.

Επανέρχεται ο Μποτρίνι:
INSTAGRAM

«Το πρόβλημα δεν είναι που όλοι κατάγονται από τον Αδάμ και την Εύα. Είναι που κάποιοι κατάγονται από το σκουλήκι που βρισκόταν μέσα στο μήλο», έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι στο ποστ του αφήνοντας αιχμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μποτρίνι: Η απάντηση στο πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο σπουδαστή

Υπόθεση Μποτρίνι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο που κατήγγειλε βασανιστήρια

Επίθεση Ρουβίκωνα στο εστιατόριο του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι

Έκτορας Μποτρίνι: Απομακρύνθηκαν άτομα από το εστιατόριο - Από ιατροδικαστή εξετάστηκε ο 19χρονος

Μποτρίνι: "Ψέμα" οι καταγγελίες για βασανιστήρια στο 19χρονο βοηθό

SHARE:

24Media Network