Επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στην Αθήνα: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν τρεις προσαγωγές

Επεισόδια και συλλήψεις διαδηλωτών από την αστυνομία σε συγκέντρωση παρεμπόδισης πλειστηριασμού της ΛΑΕ και ΕΠΑΜ σε σθμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Επεισόδια και συλλήψεις διαδηλωτών από την αστυνομία σε συγκέντρωση παρεμπόδισης πλειστηριασμού της ΛΑΕ και ΕΠΑΜ σε σθμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Για τη συμμέτοχη τους στα επεισόδια συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων. Αναφέρθηκαν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών και ενός ιδιώτη

Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Για τη συμμέτοχη τους στα επεισόδια συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων. Αναφέρθηκαν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών και ενός ιδιώτη.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών της ΛΑΕ και του Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, έξω από την ΓΑΔΑ, που διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις.

ADVERTISING
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ έξω από συμβολαιογραφείο

SHARE:

24Media Network