Επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

Επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί
Μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ eurokinissi

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν άτομα που κινούνταν ύποπτα πάνω στην γέφυρα Βριούλων στη Ν. Φιλαδέλφεια καθώς αναμενόταν να περάσει λεωφορείο του Ολυμπιακού από την Εθνική Οδό - Εκείνη την στιγμή επιτέθηκαν στους αστυνομικούς 40 άτομα - Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στη Λ. Δεκελείας.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 11 το βράδυ με οπαδικά κίνητρα όπως φαίνεται, μεταξύ ομάδας από χούλιγκανς και αστυνομικών στην γέφυρα Βρυούλων, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν 4-5 άτομα που κινούνταν ύποπτα πάνω από στην γέφυρα Βριούλων στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς αναμενόταν να περάσει λεωφορείο του Ολυμπιακού από την Εθνική Οδό.

Εκείνη την στιγμή επιτέθηκαν στους αστυνομικούς 30-40 άτομα πιθανόν οπαδοί της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές στις μοτοσικλέτες και σε ένα περιπολικό το τοπικού Αστυνομικού Τμήματος που κλήθηκε και έφτασε στο σημείο ως ενισχύσεις. Μάλιστα, από το επεισόδιο τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί.

Οι οπαδοί όμως δεν περιορίστηκαν εκεί και περίπου μισή ώρα μετά τις 11 το βράδυ επιτέθηκαν εκ νέου σε άλλη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στη συμβολή των οδών Εφέσου και Δεκελείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ακόμη τρεις αστυνομικοί που επίσης χρειάστηκε να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα