Επεισόδια στο ΑΠΘ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο τραυματίας φοιτητής

Επεισόδια στο ΑΠΘ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο τραυματίας φοιτητής
VORIA.GR

Δεν χρειάστηκε περαιτέρω νοσηλεία στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο ο φοιτητής που τραυματίστηκε από την ευθεία βολή κροτίδας κρότου λάμψης στα επεισόδια του ΑΠΘ την Παρασκευή.

Βγήκε από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο ο 20χρονος φοιτητής που διακομίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τα οποία δέχθηκε κροτίδα κρότου λάμψης σε ευθεία βολή από τα ΜΑΤ.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο και όπως μεταφέρει η voria.gr έφερε θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αφτί, εμβοές και ζάλη.

Έγινε εκτίμηση από ΩΡΛ και συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Όπως αναφέρει το νοσηλευτικό ίδρυμα, ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Τέλος, εκτιμήθηκε από τους νευροχειρουργούς, έγινε και αξονική εγκεφάλου, από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αναφέρει το νοσοκομείο

Ο 20χρονος εξήλθε απο το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Πανεπιστήμια
SHARE:

24Media Network