Αναβλήθηκε η επίσκεψη Τόσκα και Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στον Παπαδήμο

ΑΘΗΝΑ-Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών. Σήμερα Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Μεσογείων 96 - Αθήνα (πρώην Σχολές Ελληνικής Αστυνομίας) και στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
ΑΘΗΝΑ-Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών. Σήμερα Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Μεσογείων 96 - Αθήνα (πρώην Σχολές Ελληνικής Αστυνομίας) και στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) EUROKINISSI

Αναβλήθηκε η επίσκεψη του Νίκου Τόσκα και του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. στον «Ευαγγελισμό» λόγω κόπωσης του Λουκά Παπαδήμου

Αναβλήθηκε και μεταφέρεται για το Σάββατο η επίσκεψη του Νίκου Τόσκα και του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. στον «Ευαγγελισμό», λόγω κόπωσης του Λουκά Παπαδήμου.

Οι θεράποντες ιατροί ανέφεραν ότι έχει εξαντληθεί από τις συνεχείς επισκέψεις και ότι είναι απαραίτητο να ξεκουραστεί, οπότε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλαν την επίσκεψή τους.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη που μεταφέρεται για αύριο γίνεται περισσότερο για την ανθρώπινη πλευρά του πράγματος, αφού ούτως ή άλλως αναμένεται να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για το περιστατικό και βίωσε, στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που διενεργούν και την έρευνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Για ακόμα δύο ημέρες στην ΜΕΘ ο Λουκάς Παπαδήμος

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της μεταφοράς του Λουκά Παπαδήμου

Σαμαράς: Ο Παπαδήμος είχε πάρει τον φάκελο-βόμβα στο σπίτι του

SHARE:

24Media Network