Επίθεση κατά Βαλλιανάτου από τον μητροπολίτη Προικονήσου

Επίθεση κατά Βαλλιανάτου από τον μητροπολίτη Προικονήσου

Επίθεση από άμβωνος του μητροπολίτη Προικονήσου Ιωσήφ στους ομοφυλόφιλους και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Γρηγόρη Βαλλιανάτο

Σκληρή επίθεση κατά των ομοφυλόφιλων, "φωτογραφίζοντας" ουσιαστικά την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για το δήμο της Αθήνας, εξαπέλυσε από άμβωνος ο μητροπολίτης Προικονήσου Ιωσήφ.

Ο μητροπολίτης παραβρέθηκε σε λειτουργία σε ιερό ναό στο Μπραχάμι και στο κήρυγμα του ήταν "λάβρος" κατά των ομοφυλόφιλων.

"Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας. Ο κόσμος έχει ξετσιπωθεί εντελώς. Αυτός που έχει λίγη αισχύνη, θεωρείται εξωγήινος" είπε ο μητροπολίτης που παρατήρησε πως «βγήκε η πομπή στο δρόμο».

Και συνέχισε σε υψηλούς τόνους: "Ο άλλος ζητάει να τον ψηφίσει ο κόσμος προβάλλοντας το ακατονόμαστο πάθος του. Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας. Ψηφίστε μας γιατί έχουμε πάει με τόσους άνδρες ή είμαστε συνοδοί ή είμαστε φορείς του AIDS. Πλήρης ξετσιπωσιά. Γι αυτό χρειάζεται και ο έλεγχος των αισθήσεών μας, για να δαμάσουμε τους εξωτερικούς πειρασμούς".

Πληροφορίες από dogma.gr

SHARE:

24Media Network