Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου
Μπάμπης Παπαδημητρίου. Eurokinissi

Επίθεση με γκαζάκια δέχτηκε στο σπίτι του, ο βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου. Οι δράστες καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας.

Στόχος επίθεσης αγνώστων που τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται το διαμέρισμά του έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/7) ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Τα γκαζάκια είχαν αφεθεί στην είσοδο του κτηρίου που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μουσούρου. Η μικρής ισχύος έκρηξη από την οποία προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές έγινε στις 4:20.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι δράστες καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του γκαράζ της πολυκατοικίας.

Για την ώρα δεν υπάρχει πληροφορία για σύλληψη ή προσαγωγή μετά την έκρηξη στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Οικονόμου: “Οι τραμπούκοι δεν θα μας κάμψουν”

Σε δήλωσή του για το συμβάν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ανέφερε: “Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν. Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα