Αντιπαράθεση Παπαδημητρίου με Βόζενμπεγκ – “Να ανακαλέσει άμεσα”

Διαβάζεται σε 1'
Η Ελίζα Βόζενμπερκγ
Η Ελίζα Βόζενμπερκγ

Αναστάτωση στο εσωτερικό της ΝΔ προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή του κόμματος Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος άφησε υπαινιγμούς κατά των Μανώλη Κεφαλογιάννη και Ελίζας Βόζεμπεργκ.

Την έντονη αντίδραση της ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζας Βόζεμπεργκ, προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή του κόμματος, Μπάμπη Παπαδημητρίου, αναφορικά με την υποψηφιότητά της στις επικείμενες ευρωεκλογές.

«Το θέμα της κ. Βόζεμπεργκ δεν ξέρω αν έχει λυθεί αυτή τη στιγμή, αλλά είναι μεγάλο και βαρύ. Υπάρχει ένα θέμα το οποίο δυστυχώς έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης» σημείωσε (Action24) ο κ. Παπαδημητρίου, ενώ στο κάδρο έβαλε και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

«Και αν λυθεί (σ.σ. το θέμα της κ. Βόζεμπεργκ), λύνεται αυτομάτως και του κ. Κεφαλογιάννη».

Παίρνοντας τη σκυτάλη, η Ελίζα Βόζεμπεργκ απάντησε σε υψηλούς τόνους, με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη.

«Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπάμπης Παπαδημητρίου που αυθαίρετα και απρόκλητα μού επιτίθεται θίγοντας την υπόληψή μου, την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα