Επίθεση με μπογιές και πέτρες από τον “Ρουβίκωνα” σε εταιρεία στο Μοναστηράκι

Επίθεση με μπογιές και πέτρες από τον “Ρουβίκωνα” σε εταιρεία στο Μοναστηράκι
Επίθεση στα γραφεία εταιρείας, στο Μοναστηράκι, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, την Τετάρτη 1η Μαΐου Eurokinissi

Μέλη του «Ρουβίκωνα» επιτέθηκαν με πέτρες και μπογιές σε βάρος της εταιρείας «Μεσόγειος Α.Ε.» στο Μοναστηράκι, με αφορμή εργατικό δυστύχημα που είχε γίνει στα μέσα Απριλίου στο ΧΥΤΑ, στο Ληξούρι Κεφαλονιάς.

Επίθεση με πέτρες και μπογιές σε βάρος του κτιρίου που στεγάζεται η εταιρεία «Μεσόγειος Α.Ε.» πραγματοποιήθηκε από μέλη του «Ρουβίκωνα» μετά το τέλος των πορειών για την Πρωτομαγιά, επί της οδού Αιόλου 67, στο Μοναστηράκι.

Μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη και στην πινακίδα της επιχείρησης και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο, χωρίς να ακολουθήσουν τυχόν προσαγωγές από την Αστυνομία.

Η επίθεση αυτή όπως αναφέρουν σε σχετικό κείμενο που «ανέβασαν» σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μαζί με σχετικό βίντεο στο οποίο κατέγραψαν τις πράξεις τους, έγινε εξαιτίας εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στο ΧΥΤΑ, στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, στα μέσα Απριλίου όταν υπάλληλος της εταιρείας είχε μεταβεί στο σημείο για την επιδιόρθωση μηχανήματος του χώρου διαλογής απορριμμάτων και καταπλακώθηκε από αυτό, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα