Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψε η 34χρονη στον δικηγόρο της

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψε η 34χρονη στον δικηγόρο της
Από το βίντεο της επίθεσης

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης γυναίκας που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, μιλά σε τηλεοπτικό σταθμό για την κατάσταση της.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης γυναίκας – θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Όπως αναφέρει, οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν την όραση της ενώ αποκαλύπτει πως σε ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με τον δράστη της επίθεσης, ανέφερε ότι “Μάλλον πρόκειται για γυναίκα”.

“Πριν από λίγο τελείωσε ένα χειρουργείο που διήρκεσε 3 ώρες. Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για το αριστερό της μάτι και για την όρασή της. Είναι καμένη σε όλο της το πρόσωπο και το αριστερό της χέρι, σε πολύ μεγάλα τμήματα”, εξηγεί ο κύριος Λύτρας για την κατάσταση της υγείας της.

“Την επισκέφθηκα και τη ρώτησα αν ξέρει κάτι ή τον άνθρωπο που έκανε αυτή την πράξη. Η απάντησή της ήταν όχι, αφού δεν είχε διαφορές με κανέναν. Έγινε πολύ ξαφνικά, βγήκε μάλλον, μια γυναίκα από τις σκάλες, της πέταξε το καυστικό υγρό και έφυγε”.

Ο κύριος Λύτρας τονίζει τη σημασία του “μάλλον” καθώς, όπως αναφέρει, το θύμα δεν είναι σίγουρο εάν ο δράστης είναι γυναίκα. “Μου μετέφερε ότι μάλλον είναι γυναίκα”, αναφέρει.

Όπως επισημαίνει τη ρώτησε αρκετές φορές, εάν υπήρχε κάτι το οποίο να φοβόταν, κάποιος που να την είχε απειλήσει ή κάποια αντιζηλία και η 34χρονη γυναίκα επέμεινε πως “όχι”.

Όσον αφορά την πιθανή σύλληψη του δράστη οι κατηγορίες που πιθανόν να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με τον κύριο Λύτρα είναι οι εξής: “Υπάρχει βαριά σκοπούμενη βλάβη, που τιμωρείται μέχρι 10 κάθειρξη. Αυτό σημαίνει πως στα 3/5 έκτισης της ποινής, δηλαδή σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο δράστης θα είναι εκτός των φυλακών. Βέβαια, όταν το οξύ αυτό είναι σε μεγάλη ποσότητα, αυτό μπορεί να προκαλέσει και θάνατο. Επομένως μπορεί να πρόκειται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς η ποσότητα του υγρού ήταν μεγάλη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version