Επίθεση με βιτριόλι: Σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες της Γαλλίας η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες της Γαλλίας η Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου νοσηλεύεται σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες στο Μονπελιέ της νοτιοδυτικής Γαλλίας.

Στη νοτιοδυτική Γαλλία και συγκεκριμένα στο Μονπελιέ βρίσκεται εδώ και δυο ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία για πρώτη φορά, έξι μήνες μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, αφήνει το προστατευμένο περιβάλλον του σπιτιού της για να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες του εξωτερικού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το “Live News” του Mega, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το ότι νοσηλεύεται στο συγκεκριμένο κέντρο, ενώ δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη που λαμβάνει όλο αυτό το διάστημα.

«Βρίσκομαι ήδη στο Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène στο Μονπελιέ της Γαλλίας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Σήμερα είχα την πρώτη συνεδρία με τη γιατρό, η οποία καθορίζει το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσω. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση της υγείας μου και είμαι ευγνώμων για την στήριξη που λαμβάνω. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι σε θέση να λάβω τα οφέλη αυτών των θεραπειών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο Mega μίλησε και η διευθύντρια Avène Ελλάδας, Ουρανία Λέχου, η οποία ανέφερε πως ο κύκλος των θεραπειών είναι διάρκειας τριών εβδομάδων και περιλαμβάνουν ιατρικό θερμαλισμό, ώστε να βελτιωθεί η λειτουργικότητα και η διαδικασία της επούλωσης στο δέρμα. “Έχει πάει πριν δύο ημέρες, είναι θεραπείες τριών εβδομάδων, έχει γίνει συνεννόηση με τους γιατρούς της και με άλλους εξειδικευμένους πλαστικούς, τους οποίους έχει συμβουλευτεί, αλλά κυρίως και από το Λάτσειο, γιατί το κέντρο είναι για εγκαυματίες και κάνουν ιατρικό θερμαλισμό… για να βελτιωθεί η λειτουργικότητα και η διαδικασία της επούλωσης στο δέρμα», ανέφερε η ίδια, ενώ πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη θεραπεία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε έξι μήνες για να μπορεί να επανέλθει η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματός της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα