Επίθεση με βιτριόλι: Το απενεργοποιημένο προφίλ στο facebook και η “ύποπτη” τσάντα

Επίθεση με βιτριόλι: Το απενεργοποιημένο προφίλ στο facebook και η “ύποπτη” τσάντα
Επίθεση με βιτριόλι

Η φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο απασχόλησε την εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη. Όσα είπαν οι μάρτυρες.

Όπως ήταν λογικό, η επίθεση με βιτριόλι απασχόλησε μεγάλο κομμάτι της εκπομπής “Φως στο τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Καταθέσεις μαρτύρων και σωρεία νέων πληροφοριών έφτασαν στην εκπομπή δίνοντας νέα στοιχεία σχετικά με τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη, με τους τηλεθεατές να βοηθούν για τον εντοπισμό της μέσω δικής τους έρευνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τηλεθεατής της εκπομπής εντόπισε προφίλ γυναίκας που επιτίθετο με υβριστικά σχόλια στην 34χρονη Ιωάννα, καταγράφοντας τα στοιχεία πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Στη φωτογραφία προφίλ υπήρχε μία ακριβή τσάντα γνωστής εταιρίας. Την ίδια τσάντα φάνηκε να κρατά και το θύμα σε φωτογραφία της που υπήρχε στο προφίλ της. Παράλληλα, ένας άλλος μάρτυρας επικοινώνησε αργά τη νύχτα με την εκπομπή και υποστήριξε πως είδε τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στη λογίστρια, να απομακρύνεται από το σημείο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η γυναίκα έβγαλε το μαύρο μπουφάν και ο ίδιος πρόσεξε τα ρούχα που φορούσε… Η Ιωάννα, με καταγωγή από το Λουτρό Αμφιλοχίας έμενε στο Μοσχάτο και εργαζόταν σε ασφαλιστική εταιρία στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα