Επίθεση οπαδών σε βάρος διαιτητών

Επίθεση οπαδών σε βάρος διαιτητών

Με γιαούρτια και αυγά επιτέθηκαν οπαδοί σε σεμινάριο διαιτητών στο Περιστέρι

Με γιαούρτια και αυγά επιτέθηκαν περίπου 30 οπαδοί, χωρίς διακριτικά ομάδων εναντίων των διαιτητών που παρακολουθούσαν σεμινάριο στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Περίπου 30 οπαδοί με κράνη εισέβαλαν σε σεμινάριο διαιτητών της πρώτης και δεύτερης εθνικής κατηγορίας στο Περιστέρι. Αν και υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για τον τραυματισμό δύο διαιτητών, η Αστυνομία το διαψεύδει και αναφέρει πως πετάχτηκαν εναντίον τους μόνο γιαούρτια και αυγά... και πως μόνο ένας διαιτητής χτύπησε ελαφρά στο πρόσωπο από κυπελάκι γιαουρτιού.

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στη συμβολή της Λ. Κηφισού με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου όπου γινόταν το σεμινάριο, βρίσκονταν διαιτητές από τους συνδέσμους Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι οπαδοί δεν έφεραν διακριτικά ομάδων, ωστόσο από το σημείο υπάρχουν αναφορές για οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι καταφέρθηκαν με συνθήματά τους, εναντίον του Προέδρου του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά την πράξη τους και αφού φώναξαν διάφορα συνθήματα εναντίον των διαιτητών, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ παρά τις έρευνες που ακολούθησαν δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

SHARE:

24Media Network