Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό

ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Πλήρης διακοπή στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του κόμβου της Λ. Δημοκρατίας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής Οδού

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο εισόδου του κόμβου Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Λαμία προς Αεροδρόμιο, στην περιοχή του Δήμου Μεταμόρφωσης, σήμερα στις 11 το βράδυ και έως τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Κατά την διακοπή κυκλοφορίας τα οχήματα θα εισέρχονται στην Αττική Οδό από τα διόδια του κόμβου Μεταμόρφωσης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην έξοδο της Λ. Δημοκρατίας και θα αναστρέφουν επανεισερχόμενα από τα διόδια Δημοκρατίας προς Αεροδρόμιο χωρίς την καταβολή αντιτίμου διοδίων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

SHARE:

24Media Network