Έβρος: Οικογενειακή τραγωδία με έναν νεκρό

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΝΙΑΣ.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΝΙΑΣ. EUROKINISSI

Ένας άντρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα έβαλε φωτιά στην κατάκοιτη μητέρα του και αυτοπυρπολήθηκε

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε χωριό λίγο έξω από το Διδυμότειχο χθες τα ξημερώματα, όπου ένας 56χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει χρόνια φαρμακευτική αγωγή γι αυτό, θέλησε να βάλει τέλος στην ζωή του, βάζοντας φωτιά στον εαυτό του.

Η 81χρονη κατάκοιτη και τυφλή μητέρα του που έμεναν μαζί και την φρόντιζε, ακούγοντας τον γιο της, εξέφρασε την επιθυμία να αυτοκτονήσουν μαζί σύμφωνα με όσα είπε αργότερα στους αστυνομικούς ο 56χρονος.

Τότε την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά και αμέσως μετά αυτοπυρπολήθηκε... Ακούγοντας όμως τις κραυγές πόνου και αγωνίας της μητέρας του προσπάθησε να σβήσει την φωτιά τόσο σε εκείνη όσο και στον ευατό του, για εκείνη όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού απομακρύνθηκε από το σπίτι με εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο γιος της μεταφέρθηκε και αυτός με εγκαύματα, αλλά πιο περιορισμένα, στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

SHARE:

24Media Network