Φωτιά σε βυτιοφόρο με προπάνιο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου-Εκκενώνεται η περιοχή

Φωτιά σε βυτιοφόρο με προπάνιο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου-Εκκενώνεται η περιοχή
Στιγμιότυπο από το σημείο glomex

Μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική στο σημείο ενώ προληπτικά έχει ζητηθεί από τους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή. Επείγουσα ειδοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Φωτιά έχει ξεσπάσει κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε βυτιοφόρο που μεταφέρει προπάνιο σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, επί της οδού Φανερωμένης, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Στο σημείο σπεύδει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ έχει ζητηθεί η άμεση και προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων στα Νεόκτιστα. Επί τόπου, μαζί με τις ενισχύσεις που καταφτάνουν επιχειρούν 42 άντρες της Πυροσβεστικής με 17 οχήματα, δύο ελικόπτερα και ένα ελικόπτερο ως συντονιστικό.

Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία, στην οδό Μεγαρίδος από το ύψος της οδού Αγ. Ι. Στεφάνη στο ρεύμα προς διυλιστήρια και επί ανωνύμου οδού στην περιοχή των Νεόκτιστων στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης με κατεύθυνση προς την οδό Μεγαρίδος.

twitter @@p_l_1

Επείγουσα ειδοποίηση για τη φωτιά έστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: “Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακριά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση, κίνδυνος έκρηξης”.

Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/biomihanika-atyhimata

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα