Κλειστή η Αθηνών Κορίνθου λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο

Όχημα της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου)
Όχημα της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στην εθνική οδό το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο. Κλειστό το ένα ρεύμα.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο στο 45ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ευτυχώς, ο οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και συγκεκριμένα: Από το 39ο χλμ στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57 χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα, ενώ λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έκλεισε και η Παλαιά εθνική Οδός για να ανοίξει λίγο αργότερα

Το βυτιοφόρο μετέφερε 7,5 τόνους υγραερίου, το οποίο η Πυροσβεστική άφησε να διαφύγει στην ατμόσφαιρα, αφού κατέσβεσε επιτυχώς την φωτιά.

Οι διακοπές στην κυκλοφορία έγιναν για λόγους ασφαλείας, ενώ προληπτικά απομακρύνθηκαν και κάτοικοι από οικίες από την Παραλία Βαρδάρη, κάτω από τη Παλαιά Εθνική Οδό.

Ενδεχομένως λίγο αργότερα να δοθεί στη κυκλοφορία και τον Προαστιακό ενώ η ΝΕΟΑΚ θα παραμείνει κλειστή μέχρι να κριθεί ασφαλής η παραχώρηση στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα