Φωτιά στην Εύβοια: Στα 4 Μποφόρ η ένταση των ανέμων

Πυροσβέστες προσπαθούν αργά το βράδυ της Τρίτης να περιορίσουν την μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει από τις 3 τα χαράματα της Τρίτης 13 Αυγούστου 2019, την περιοχή Μεσσαπίων-Δίρφυος. Η πυρκαγιά έχει τρία μέτωπα τα οποία εκτείνονται στα 11,5 χιλιόμετρα.
Πυροσβέστες προσπαθούν αργά το βράδυ της Τρίτης να περιορίσουν την μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει από τις 3 τα χαράματα της Τρίτης 13 Αυγούστου 2019, την περιοχή Μεσσαπίων-Δίρφυος. Η πυρκαγιά έχει τρία μέτωπα τα οποία εκτείνονται στα 11,5 χιλιόμετρα. EUROKINISSI

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται η περαιτέρω εξασθένιση των ανέμων. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και κατά τόπους η ένταση των ανέμων θα ξεπεράσουν τα 4 Μποφόρ.

Σύμφωνα με τα βραδινά προγνωστικά στοιχεία της Τρίτης, τα οποία δημοσιεύει το Αστεροσκοπείο Αθηνών, οι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στις περιοχές όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Τετάρτη θα παρουσιάσουν ενίσχυση. Οι μέσες εντάσεις τους θα ανέρχονται στα 4 μποφόρ και οι ριπές τους σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα, κάνοντας δύσκολη την κατάσβεση της φωτιάς.

Η σημαντική εξασθένιση των ανέμων περιμένουμε τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 14/08.

ADVERTISING

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του News 24/7.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Φωτιά Εύβοια, Εύβοια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτιές: Πάνω από 1000 πυροσβέστες "πολεμάνε" 56 δασικές πυρκαγιές

Φωτιά στην Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί

Ιατρικός Σύλλογος για φωτιές: Συμβουλές σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Φωτιά στην Εύβοια: Δραματικές εικόνες - Συγκλονιστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα

Φωτιά στην Εύβοια: Αναζωπύρωση στο χωριό Μακρυμάλλη

SHARE:

24Media Network