Φωτιά στο Μάτι: Δεν θα κηδευτεί ο Ιρλανδός αν δεν αναρρώσει η σύζυγός του

Φωτιά στο Μάτι: Δεν θα κηδευτεί ο Ιρλανδός αν δεν αναρρώσει η σύζυγός του

Η Zoe Holohan θέλει να ανακάμψει πλήρως για να αποχαιρετήσει όπως εκείνη επιθυμεί τον σύζυγό της που βρήκε το θάνατο στην φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου - Ο μήνας του μέλιτος που έγινε εφιάλτης και η ευγνωμοσύνη στους Έλληνες γιατρούς.

Η κηδεία του άτυχου Ιρλανδού Brian O’Callaghan-Westropp που χάθηκε άδικα στη φωτιά της 23 Ιουλίου στο Μάτι Αττικής δεν θα πραγματοποιεί μέχρι η σύζυγός του που ακόμη νοσηλεύεται με εγκαύματα μπορέσει να ανακάμψει ώστε παρευρεθεί και εκείνη.

Όπως αναφέρουν Ιρλανδικά ΜΜΕ οι διαδικασίες για την κηδεία του άτυχου άνδρα δεν θα ξεκινήσουν μέχρι η Zoe Holohan να μπορέσει να αναρρώσει.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις αρχές Ιουλίου είχε έρθει στη χώρα μας για τον μήνα του μέλιτος και διέμεναν στο Μάτι όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά.

Ο O’Callaghan-Westhropp διαχωρίστηκε από τη σύζυγό του Zoe Holohan την ώρα που προσπαθούσαν να σωθούν από την πυρκαγιά. Για την ακρίβεια, την ώρα της πυρκαγιάς προσπάθησαν να γλιτώσουν από τις φλόγες με το αυτοκίνητό τους, όμως οι δρόμοι ήταν μπλοκαρισμένοι. Βγήκαν από το όχημα πηγαίνοντας προς τη θάλασσα με τη Zoe να τα καταφέρνει, κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε ο σύντροφός της. Η Holohan τραυματίστηκε και νοσηλεύεται με εγκαύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του independent.ie η γυναίκα είναι ευγνώμων στο ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα που επέδειξαν τόσο σε εκείνη όσο και στην οικογένεια του θανόντος μέσω ψυχολογικής υποστήριξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα