Φρίκη στην Ημαθία: 13χρονος βίαζε 12χρονο επί 8 μήνες

Φρίκη στην Ημαθία: 13χρονος βίαζε 12χρονο επί 8 μήνες
Ο βιασμός γίνεται τρόπος αντιστάθμισης υποκείμενων συναισθημάτων ανεπάρκειας, που τροφοδοτεί ζητήματα κυριαρχίας, ελέγχου, δύναμης, εξουσίας και ικανοτήτων. Getty Images/iStockphoto

Επί οκτώ μήνες ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη ένας 12χρονος στην Ημαθία ο οποίος έπεσε θύμα βιασμού από έναν 13χρονο.

Αντιμέτωπος με έναν απίστευτο εφιάλτη ήταν ένας 12χρονος μαθητής επί σειρά μηνών, καθώς έπεφτε θύμα ξυλοδαρμών και βιασμών από έναν 13χρονο μαθητή, μέχρι που βρήκε τη δύναμη και μίλησε στην μητέρα του, η οποία προχώρησε σε σχετική καταγγελία στις Αρχές.

Μετά την καταγγελία της 33χρονης μητέρας του παιδιού, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 13χρονου δράστη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, από την 1η Αυγούστου έως τις 8 Μαρτίου σε διάφορα σημεία της Ημαθίας, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, ο δράστης με απειλές και χρήση βίας, γροθιές και κλωτσιές εξανάγκαζε το επίσης ανήλικο θύμα του σε βιασμούς.

Παραγγέλθηκε εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή όπου δυστυχώς προέκυψαν όντως σωματικές βλάβες σύμφωνες με την καταγγελία και σε βάρος του 13χρονου βιαστή σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα