Φθιώτιδα: Σοβαρός τραυματισμός 22χρονου που βούτηξε για τον Σταυρό

Θεοφάνεια στη Φθιώτιδα
Θεοφάνεια στη Φθιώτιδα LAMIAREPORT.GR

Ατύχημα είχε ένας νεαρός ανήμερα των Θεοφανείων, καθώς τη στάθμη του νερού ήταν χαμηλή εκεί που βούτηξε για τον Σταυρό. Χτύπησε στα χέρια και τον αυχένα.

Δυστυχώς από τα φετινά Θεοφάνεια δεν έλειψαν τα ατυχήματα, καθώς στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα στην περιοχή της Φθιώτιδας, τραυματίστηκε σοβαρά ένας 22χρονος που βούτηξε για τον Σταυρό.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ο νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε κι εκείνος να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό. Δυστυχώς εκεί η στάθμη του νερού δεν είναι πάνω από μισό μέτρο και όπως έπεσε στη θάλασσα χτύπησε στα χέρια και το κεφάλι.

ADVERTISING

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή, ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από Καμένα Βούρλα.

Τελικά με αρκετή ώρα καθυστέρηση ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σύμφωνα και με τους κατοίκους, ανέδειξε και το πρόβλημα κάλυψης μιας μεγάλης περιοχής όπως η Λοκρίδα με ασθενοφόρα, καθώς ένα μόνο πλήρωμα προσπαθεί να εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους. Και ειδικά τέτοιες ημέρες που η επισκεψιμότητα στην περιοχή είναι πολύ μεγάλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεοφάνεια, Τοπικά Νέα
SHARE:

24Media Network