ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ PHASMA

"Θα σκίσω το φύλλο επίταξης" δήλωσε ο Νίκος Φωτόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους στη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ σύμφωνα με συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

"Ο αγώνας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δεν δόθηκε με όρους συντεχνίας αλλά με όρους κοινωνίας, για αυτό πέτυχε και θα συνεχισθεί", ανακοίνωσε απόψε η ΓΕΝΟΠ, μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Κατά πληροφορίες, προτάσεις να αγνοήσουν ή "να σκίσουν" οι εργαζόμενοι τα φύλλα επίταξης δεν υιοθετήθηκαν. Ωστόσο ο Νίκος Φωτόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ, εκ των εισηγητών αυτής της πρότασης δήλωσε δημόσια ότι θα σκίσει το δικό του φυλλάδιο, προκαλώντας τον πρωθυπουργό "να τον απολύσει".

Η ΕΕ της ΓΕΝΟΠ αναφέρει ακόμη ότι η κυβέρνηση κατάργησε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας επιστρατεύοντας τους εργαζόμενους και προσθέτει:

"Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τα σωματεία μέλη της σε καμία περίπτωση δεν παρανόμησαν, δεν έδειξαν έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα επάρκειας ηλεκτρικού ρεύματος, όπως εξάλλου αποκαλύπτεται από την δικαστική απόφαση η οποία και θα δημοσιευθεί.

Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Κυβέρνηση που κυβερνά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με επίταξη εργαζομένων, προσβάλει και υπονομεύει την ίδια την Δημοκρατία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ, προχώρησε η κυβέρνηση

Σωματείο Σπάρτακος: Θα υπακούσουμε στην επίταξη, αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα

Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, κινητοποιήσεις και επιστράτευση. Αυτή είναι η γνώμη μας

SHARE:

24Media Network