Γεωργία Μπίκα: Η εισαγγελέας ζητά να της επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα

Γεωργία Μπίκα: Η εισαγγελέας ζητά να της επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα
Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετά την πρόταση για απαλλαγή του 27χρονου, η Εισαγγελία στέλνει και τον λογαριασμό στην 24χρονη. "Απασχόλησε τις αρχές ψευδώς και με δόλο".

Ψευδείς χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς της Γεωργίας Μπίκα η εισαγγελική πρόταση 60 σελίδων, όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες γνωστό, σχετικά με τη διερεύνηση της καταγγελίας στην οποία είχε προβεί για βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την πρόταση της εισαγγελέως, όμως, προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για απαλλαγή το 27χρονου κατηγορούμενου, βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο, τώρα της στέλνει και τον… λογαριασμό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης προτείνει να της επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα για την προσφυγή της σε βάρος του 27χρονου, γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρει απασχόλησε τις αρχές “ψευδώς και με δόλο”.

Υπενθυμίζεται πως, σε βάρος του 27χρονου, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για “γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος“.

Από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της παθούσας περί ομαδικού βιασμού. Μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρησή της, από το ξενοδοχείο και, στη συνέχεια, να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

Η ίδια, σύμφωνα με όσα αναφέρει το grtimes.gr, κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα