Γεωργία Μπίκα: “Δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός” λέει η ανακρίτρια – Τι δηλώνει ο δικηγόρος της

Γεωργία Μπίκα: “Δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός” λέει η ανακρίτρια – Τι δηλώνει ο δικηγόρος της
Η 24χρονη Γεωργία eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Επιμένει στην καταγγελία της η 24χρονη και συνεχίζει τη δικαστική της μάχη. Τι αναφέρει ο δικηγόρος της για την ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πολυτελή σουίτα στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με την ολοκλήρωση της έρευνας της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, δεν στοιχειοθετείται ομαδικός βιασμός.

Η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την έρευνα μετά και την κατάθεση του καθηγητή τοξικολογίας του ΑΠΘ, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, δόθηκαν διευκρινίσεις για το περιεχόμενο των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Πλέον ο φάκελος της υπόθεσης θα περάσει στα χέρια εισαγγελέα, που θα υποβάλλει πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Πρόκειται για τις εξετάσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και φέρεται πως έδειξαν αρνητικό δείγμα σε ναρκωτικές ουσίες που θα μπορούσαν να κάμψουν τις αντιστάσεις της 24χρονης, ενώ παράλληλα μικρή ήταν και η ποσότητα αλκοόλ που εντοπίστηκε στο δείγμα ούρων της 24χρονης.

Η 24χρονη επιμένει στην καταγγελία της και αναμένεται να συνεχίσει δικαστικά τον αγώνα της.

Τι δηλώνει ο δικηγόρος της μετά την απόφαση

Την απόφαση της δικαιοσύνης σχολίασε νωρίτερα ο κ. Θανάσης Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας, ο οποίος περιέγραψε την ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως είπε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σχολιάζοντας το ότι δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση «Η ανάκριση κλείνει και η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί. Αυτό που προβλέπει ο νόμος είναι ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει αν ο φάκελος θα πάει στο ακροατήριο ή θα μπει στο αρχείο».

Σε σχετική ερώτηση, είπε πως τα αιτήματα για εξέταση τρίχας και περαιτέρω διερεύνησης του DNA απερρίφθησαν από την ανάκριση. Στη συνέχεια, σχολιάζοντας το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση από εδώ και πέρα, είπε ότι «κατά την άποψή μας η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο όχι ως ομαδικός βιασμός αλλά ως βιασμός ενός κατηγορουμένου».

Στη συνέχεια, σχετικά με την ψυχολογία της Γεωργίας, είπε ότι «αυτή τη στιγμή είναι αυτή που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στη θέση της. Το πρόβλημά της συνεχίζεται, δεν επιλύεται. Θα επιλυθεί όταν βγει η οριστική απόφαση. Έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό κατά την άποψή της. Η ψυχολογία δεν είναι η καλύτερη. Ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό, αυτό αποδεικνύουν τα ευρήματα στο σώμα της.» «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο» συνέχισε ο κ. Ζιώγας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα