Γεωργιάδης: Εξετάζεται το άνοιγμα καταστημάτων μανικιούρ – πεντικιούρ

Γεωργιάδης: Εξετάζεται το άνοιγμα καταστημάτων μανικιούρ – πεντικιούρ
shutterstock

Tο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες μανικιούρ- πεντικιούρ εξετάζεται , ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και επανέλαβε ότι αν δεν τηρηθούν τα μέτρα θα σταματήσει το click away.

H κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα που προφέρουν υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, σύμφωνα με όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Δεχόμαστε απίστευτη πίεση. Το εξετάζουμε τι μπορεί να γίνει”, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο Open.

Αναφορικά με το click away ο υπουργός επανέλαβε πως αν εντοπιστεί συνωστισμός και δεν τηρηθούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, θα αποσυρθεί το μέτρο την επόμενη μέρα. «Πρέπει να τηρηθούν όλοι οι κανόνες κατά του κορονοϊού. Αν δεν τηρηθούν θα είναι συνταγή εθνικής τραγωδίας. Αν δεν τηρηθούν θα σταματήσει το click away. Δεν διακινδυνεύουμε δημόσια υγεία για το εμπόριο» είπε χαρακτηριστικά.

Για το λόγο που ελήφθη η απόφαση για το click away, ανέφερε πως “καθιερώνουμε το click away γιατί τα κούριερ έχουν μπλοκάρει. Στόχος μας, μάλιστα, είναι να ξεμπλοκάρουν οι εταιρείες κούριερ. Ολη η αλυσίδα κούριερ λειτουργεί με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα