Η γιαγιά με τα τερλίκια τα έβαλε με επίδοξο ληστή

Η γιαγιά με τα τερλίκια τα έβαλε με επίδοξο ληστή
Γιαγιά Σουζάνα

Η γιαγιά Σουζάνα, άκουσε φασαρία και πλησίασε να δει τι συμβαίνει. Ο δράστης απαίτησε να πάρει τα κοσμήματά της. Αντ' αυτού η γιαγιά τον έδιωξε με φωνές και το μπαστούνι της.

Η 90χρονη γιαγιά, Σουζάνα, είχε απασχολήσει τα μίντια τον περασμένο Μάρτιο όταν την συνέλαβαν γιατί πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια στη λαϊκή αγορά.

Η κυρία Σουζάνα αποδείχθηκε η “σούπερ” γιαγιά, όπως την αποκάλεσε και η δημοσιογράφος του Open, αφού μόλις χθες στις 12 το μεσημέρι κατάφερε και “απέκρουσε” την επίθεση ενός επίδοξου ληστή.

Όταν άκουσε θόρυβο από την πόρτα και πλησίασε να δει τι γίνεται ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη, ο οποίος είχε καταφέρει να παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού και απαίτησε από την γιαγιά Σουζάνα να του δώσει τα κοσμήματά της. Ο δράστης κρατούσε ένα ψεύτικο όπλο και στο άλλο χέρι ένα κατσαβίδι.

ΆΛΛΑ, προς έκπληξη όλων και παρά την ηλικία της η “σούπερ” γιαγιά αντιστάθηκε, άρχισε να φωνάζει και να απωθεί τον ληστή μετο μπαστούνι της.

Ο ληστής ύστερα από τις φωνές  και το σπρώξιμο με το μπαστούνι τρόμαξε και έφυγε. Στην προσπάθειά της συνέβαλε και ο άντρας της και μαζί κατάφεραν να τον απωθήσουν.

Πολύ γρήγορα κατέφτασε και η αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα