Γιάννης Μπουτάρης: “Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι”

Γιάννης Μπουτάρης: “Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι”
Ο Γιάννης Μπουτάρης glomex

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη γυναίκα του.

Στην εξάρτησή του από το αλκοόλ αλλά και στη γυναίκα της ζωής του, με την οποία είχαν διάφορες εναλλαγές στη σχέση τους, αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μιλώντας στο Open το μεσημέρι της Κυριακής (17/10) ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με αφορμή το βιβλίο του, “Εξήντα Χρόνια Τρύγος”, είπε: “Είμαι πάρα πολύ δραστήριος, ασχολούμαι με πάρα πολλά πράγματα. Όταν κάτι με ενδιαφέρει πολύ είμαι πάρα πολύ αφοσιωμένος – είτε αυτό είναι ένα αντικείμενο, είτε ένας έρωτας, είτε οτιδήποτε. Το τρίτο είναι η αισθητική, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ωραία πράγματα γύρω μου”.

Στη συνέχεια για τη σχέση του με το αλκοόλ δήλωσε: “Ένα πράγμα που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει, είναι η σχέση μου με το κρασί. Ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι… Εγώ είμαι αλκοολικός, παρόλο που πολλοί μου λένε ότι ‘δεν είσαι, αφού δεν πίνεις’. Όχι, όλοι οι αλκοολικοί λέμε πάντα ότι ‘εγώ είμαι αλκοολικός’. Να μην πιώ σήμερα, τί θα γίνει αύριο, δεν ξέρω”.

Όσον αφορά τη σχέση που έχει με τη γυναίκα του, ο ίδιος είπε: “Τη γυναίκα μου τη γνώρισα το 1954, ήμασταν 1η γυμνασίου. Από τότε άρχισε μια πολιορκία.. Το 1958 τα φτιάξαμε.. Μετά χωρίσαμε.. Μετά από χρόνια.. Το 1989 εγώ ήμουνα μέχρι τα αφτιά στο αλκοόλ.. Η γυναίκα μου ήταν με κάποιον άλλον. Της είπα ‘δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα.. Έλα να ξαναρχίσουμε τη ζωή μας'”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα