Γιάννης Σκαφτούρος: Είχαν προσπαθήσει να τον δολοφονήσουν άλλες δύο φορές

Γιάννης Σκαφτούρος
Γιάννης Σκαφτούρος GLOMEX

Για τις συνθήκες θανάτου του Γιάννη Σκαφτούρου, αλλά και προηγούμενες απόπειρες δολοφονίας του, μίλησε ο δικηγόρος του θύματος. Τα προβλήματα από το 2002, οι αντιπαλότητες και το άδοξο τέλος.

Τις πληροφορίες που του έδινε ο πελάτης του, σχετικά με τις αντιπαλότητές του, αλλά και τις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του, αποκάλυψε ο δικηγόρος του Γιάννη Σκαφτούρου, ένα από τα "κεφάλια" της παλιάς ηγετικής ομάδας της διαβόητης "Greek Mafia" και ένας από τους τελευταίους "παλιούς", ο οποίος έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα του Πάσχα (25/04) στο πατρικό του σπίτι στα Δερβενοχώρια.

Ο Γιάννης Μαρκουλάκος, μιλώντας στο Mega, μίλησε για την υπόθεση δολοφονίας του "θείου Τζο", ενώ αποκάλυψε πως είχαν αποπειραθεί κι άλλες φορές να τον σκοτώσουν.

ADVERTISING

"Ό, τι γνωρίζω, το γνωρίζω από τα ΜΜΕ κατά κύριο λόγο. Τέσσερις ένοπλοι πήδηξαν την μάντρα και τον σκότωσαν. Τον είχαν στοχοποιήσει, ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Από το 2002 που ξεκίνησαν τα προβλήματά του, έως και το 2019.

Αντιπαλότητες είχε, ωστόσο κάποιων οι αντιπαλότητες λύνονται άσχημα και σε κάποιους καλά. Στη δική του περίπτωση λύθηκαν με τον πιο άσχημο τρόπο, μία φορά προσπάθησαν να τον σκοτώσουν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, και άλλη φορά τώρα που ήταν μόνος του με τους δικούς του", ανέφερε αρχικά.

"Για ανθρώπους που έχουν εμπλοκές με το νόμο, έχω μία αρχή, να ρωτάω μόνο αυτά που αφορούν τις εμπλοκές τους και τίποτα παραπάνω. Δεχόμουν αυτά που μου έλεγε και δεν ρωτούσα κάτι παραπάνω. Όταν τον έβλεπα, είχε κάποιους ανθρώπους να τον φυλάνε, αλλά δεν μου είχε πει από ποιόν φυλάγεται, ούτε τον ρωτούσα. Τα ισόβια δεν έσπασαν, αλλά αθωώθηκε όπως και για την απαγωγή Παναγόπουλου", πρόσθεσε.

"Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το έγκλημα, γιατί έχει πολλές εκδοχές", κατέληξε ο κ. Μαρκουλάκος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: δολοφονία, Έγκλημα
SHARE:

24Media Network