“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ τον “Θείο Τζο” της Greek Mafia στα Δερβενοχώρια

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ τον “Θείο Τζο” της Greek Mafia στα Δερβενοχώρια
Αστυνομία Eurokinissi

Νεκρός έπεσε ο Γιάννης Σκαφτούρος, ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλια της παλιάς ηγετικής ομάδας της "Greek Mafia", από καταιγισμό πυρών που δέχτηκε στο πατρικό του σπίτι στα Σκούρτα Βοιωτίας. Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στα Δερβενοχώρια, από άγνωστους δράστες, σε βάρος του 55χρονου Γιάννη Σκαφτούρου γνωστού στον κόσμο της νύχτα και ως «Θείου Τζο», που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλια της παλιάς ηγετικής ομάδας της διαβόητης «Greek Mafia».

Από την ένοπλη επίθεση των εκτελεστών που μάλλον επέβαιναν σε μηχανή, τραυματίστηκαν και δύο ακόμη άτομα στην αυλή του πατρικού σπιτιού του θύματος στα Σκούρτα Βοιωτίας: Πρόκειται για την κόρη του θύματος ηλικίας 22 ετών και τον συμπέθερό του, 45 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους. Σημειώνεται ότι την ώρα της επίθεσης, στην αυλή μαζί με τον 55χρονο βρίσκονταν περίπου 10 άτομα καθώς είχαν γιορτή.

Ο «Θείος Τζο» πριν τέσσερα χρόνια είχε πέσει και θύμα απόπειρας δολοφονίας από επίθεση με μαχαίρια που δέχτηκε στην φυλακή από Αλβανούς συγκρατούμενούς του τότε.

Το όνομά του είχε φιγουράρει σε όλες τις μεγάλες δικογραφίας της εγχώριας μαφίας ενώ είχε κατηγορηθεί και για εμπλοκή στην περίφημη υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Θηβών που έχει αναλάβει την έρευνα και την προανάκριση για τη δολοφονική επίθεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα