Γιατί αγαπάμε το Ηράκλειο; Τοίχος στην καρδιά της πόλης 'γράφει' ένα σωρό λόγους!

Γιατί αγαπάμε το Ηράκλειο; Τοίχος στην καρδιά της πόλης 'γράφει' ένα σωρό λόγους!

Αν ψάχνετε λόγους για να επισκεφτείτε το Ηράκλειο, ένας τοίχος στην καρδιά της πόλης σας βάζει ιδέες.

Σίγουρα κάθε ένας από τους κατοίκους του Ηρακλείου έχει τους δικούς του λόγους για να αγαπάει την πόλη του. Μια πόλη που παρά τα όποια μειονεκτήματα της εξακολουθεί να διατηρεί μια ξεχωριστή γοητεία για όλους τους παρακάτω λόγους και πολλούς ακόμα!

Στην ερώτηση "Τι αγαπάω στο Ηράκλειο" όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς υπάρχουν πολλές και διάφορες απαντήσεις : "παραλίες, ήλιος,  "για τους ανθρώπους του", "για τον όμορφο Κούλε", "για τα ωραία καλοκαιρινά του βράδια", "για την παραλιακή και το δέντρο στο παλιό καφέ", "γιατί  σα τσι κοπελιές του Ηρακλείου πουθενά", "για τα άτομα που το κρατούν ζωντανό", "για αυτά που πέρασαν και αυτά που θα έρθουν" είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που αναγράφονται σε έναν τοίχο ενός κτιρίου στην οδό Αγίου Τίτου και Μιλάτου γωνία.

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον ανοιχτό πολυχώρο πολιτισμού Ideopolis που με τη συνεργασία του ιδιοκτήτη του ίντερνετ καφέ που στεγάζεται στο κτίριο δημιούργησαν έναν τοίχο που έγινε ... σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν αυτή την πόλη!

(Πηγή: cretalive.gr)

SHARE:

24Media Network