Γηροκομείο στα Χανιά: Νέα συγκλονιστική καταγγελία – “Τον βρήκα σε κώμα”

Γηροκομείο στα Χανιά: Νέα συγκλονιστική καταγγελία – “Τον βρήκα σε κώμα”
Το γηροκομείο στα Χανιά. Eurokinissi

Έλληνας που ζει στο εξωτερικό και έχασε τον πατέρα του μιλά για την κατάσταση στην οποία τον βρήκε όταν τον επισκέφτηκε στο γηροκομείο των Χανίων.

Ακόμα μία συγκλονιστική καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας για το γηροκομείο στα Χάνια από Έλληνα που διαμένει στο εξωτερικό και οποίος είχε εμπιστευτεί τη φροντίδα του πατέρα του στο εν λόγω γηροκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ομογενής, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια ζει εκτός Ελλάδας, όταν επέστρεψε στη χώρα για να τον επισκεφτεί, τον βρήκε σε τραγική κατάσταση:

“Σαν να ήταν σε κώμα, δεν μπορούσε να μιλήσει και μετά από μερικές ημέρες που φώναξα νοσοκόμο για να τον καθαρίσει, από την ακαθαρσία η πλάτη του είχε σαπίσει, είχε τρυπήσει και φαίνονταν τα κόκαλά του. Μετά από μια εβδομάδα “έφυγε” και πάνω στο πανικό μου δεν τα είχα συνδυάσει όλα αυτά. Μου είπαν ότι πέθανε από ανακοπή”, δήλωσε ο γιος του εκλιπόντος στον ΑΝΤ1 για να προσθέσει:

Είχε έρθει και η μάνα μου κι έλεγε “εδώ γίνεται χαμός, είναι νηστικός, είναι άπλυτος”. Ήταν νηστικός ο άνθρωπος, γιατί τον τάισε η μητέρα μου κι έτρωγε το φαγητό τόσο γρήγορα… σαν να είχε να φάει έναν μήνα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version