Γλυκά Νερά: Άμεσα αναμένεται η απόφαση για το 11 μηνών βρέφος

Γλυκά Νερά: Άμεσα αναμένεται η απόφαση για το 11 μηνών βρέφος
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Η Εισαγγελία Ανηλίκων θα λάβει την απόφαση για την "τύχη" της 11 μηνών κόρης της Καρολάιν. Τι προβλέπει το σχετικό άρθρο του Αστικού Κώδικα.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποφανθεί η Εισαγγελία Ανηλίκων για την προσωρινή “τύχη” του 11 μηνών μωρού της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διακριβώσουν ποιο οικογενειακό περιβάλλον είναι το πιο κατάλληλο για να φιλοξενήσει το μωρό προσωρινά.

Το δικαίωμα αυτό το έχουν, καθώς δύναται να ανατεθεί η επιμέλεια προσωρινά είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του κατηγορούμενου πιλότου στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα, σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ενέργειες που έχουν ξεκινήσει, θα οδηγήσουν σύντομα σε συγκεκριμένο πόρισμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα