Γλυκά Νερά: Δεν θα ζητήσουμε ψυχιατρική εξέταση, λέει ο δικηγόρος του πιλότου

Γλυκά Νερά: Δεν θα ζητήσουμε ψυχιατρική εξέταση, λέει ο δικηγόρος του πιλότου
O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγείται στον εισαγγελέα. EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο ούτε υπήρχε κίνητρο είπε ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του καθ' ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν και γνωστοποίησε πως δεν θα ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση του εντολέα του.

“Η πρώτη και η τελευταία κουβέντα στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε ο κατηγορούμενος ήταν η ‘συγγνώμη’ και η ‘συγγνώμη’ είναι κάτι πολύ λίγο, προφανώς έχει αποδεχθεί ότι έκανε και είναι καταρρακωμένος”, υποστήριξε ο Αλ. Παπαϊωαννίδης, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που ομολόγησε οτι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του στα Γλυκά Νερά.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος, δεν υπήρχε “ούτε κίνητρο, ούτε προσχεδιασμένο ήταν”, ενώ σημείωσε ότι τα ευρήματα των αστυνομικών, δείχνουν ότι “δεν τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά”.

Συμπλήρωσε πως ο εντολέας του “έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει, γιατί είχε μια θολή σκέψη στο μυαλό του, πώς να ‘σώσει’ το παιδί του”.

“Δεν ζητάμε καμία ψυχιατρική εξέταση και ούτε κάποια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη”, είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης ενώ στην ίδια εκπομπή ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, είπε πως ο 33χρονος, ως πιλότος, περνά τακτικά από ψυχιάτρους για πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα