Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία – Τι “έπιασε” κάμερα της περιοχής

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία – Τι “έπιασε” κάμερα της περιοχής
Το σπίτι οπου διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Eurokinissi

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Φως στο Τούνελ. Το βίντεο με το "ύποπτο" αυτοκίνητο

Νέα δεδομένα στις έρευνες, που ίσως να οδηγήσουν και στη λύση του μυστηρίου με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προέκυψαν μέσα από ένα βίντεο με ένα “ύποπτο όχημα” που κυκλοφορεί πολύ κοντά στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν, τις επίμαχες ώρες.

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” ανακάλυψε το συγκεκριμένο βίντεο, μετά από νέα επιτόπια έρευνα στην περιοχή του μυστηρίου, σε μία προσπάθεια να νέα συλλέξει στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 5.30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, φαίνεται και πάλι στην κάμερα το ίδιο αυτοκίνητο να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Τα πιθανά σενάρια με την παρακολούθηση των δραστών

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν και κάποια πιθανά σενάρια σχετικά με τα σημεία που φέρεται να παρακολουθούσαν οι δράστες το σπίτι που έγινε η δολοφονία.

Σύμφωνα με τις έρευνες της εκπομπής υπάρχουν αρκετά ερημικά σημεία στην περιοχή, που ίσως να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση. Μάλιστα στην περιοχή υπάρχουν λιγοστά σπίτια και είναι πολύ πιθανό οι δράστες να έφτασαν πεζή στη μεζονέτα μέσα από ένα χωράφι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δε λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.

Τι είπε ο 32χρονος σύζυγος για τις εικασίες και την ψυχολόγο

Στην εκπομπή μίλησε και ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, σχετικά με την ψυχολόγο της συζύγου του αλλά και με τις εικασίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για τον ίδιο.

Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη”, είπε ο 32χρονος.

Η ληστεία στο Λουτράκι

Ένα θύμα άγριας ληστείας που είχε γίνει στο Λουτράκι μίλησε στην εκπομπή για να καταθέσει τη μαρτυρία της, καθώς σύμφωνα με την ίδια υπήρχαν πολλά κοινά στοιχεία με την επίθεση στα Γλυκά Νερά,.

“Έχουμε ενημερώσει τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής γιατί η δική μας υπόθεση έχει πάρα πολλές ομοιότητες με αυτή στα Γλυκά Νερά και είπαμε μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο.

Μένουμε στο Λουτράκι και η οικογένειά μου είναι γνωστή στο νομό. Είχαμε πουλήσει ένα μεγάλο ακίνητο και οι δράστες πίστευαν ότι είχαμε 1.5 εκατ. ευρώ στο σπίτι. Μπήκαν έξι άτομα μέσα, απλά εμείς παραμείναμε ψύχραιμοι. Πήγαν να σκοτώσουν το σκυλί. Οι δύο, ενώ μας είχαν δεμένους και κρατούσαν καραμπίνα και μαχαίρια, απείλησαν να πάρουν το παιδί για να τους πούμε που έχουμε τα χρήματα”, είπε.

“Δεν ασχολήθηκε ποτέ το Τμήμα του Λουτρακίου με την υπόθεσή μας. Τώρα μας είπαν από τη ΓΑΔΑ ότι θα την ανασύρουν”, κατέληξε το θύμα της ληστείας του Λουτρακίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα