Γλυκά Νερά: Όταν ο δολοφόνος της Καρολάιν εμφανίστηκε σε εκπομπή του Σ. Σούλη

Γλυκά Νερά: Όταν ο δολοφόνος της Καρολάιν εμφανίστηκε σε εκπομπή του Σ. Σούλη
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή "Ζόρικα Επαγγέλματα" το 2014 Youtube / @T.Mouzourakis Photography

Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Σπύρου Σούλη "Ζόρικα Επαγγέλματα" το 2014, σε ηλικία 25 ετών.

Στραμμένα στην γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά είναι όλα τα βλέμματα, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε την σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν, ενώ αναμένεται η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης του ζευγαριού.

Η εκπομπή “Πρωινό” πρόβαλε το πρωί της Παρασκευής (25/06) ένα βίντεο με πλάνα του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου από το 2014 και την εκπομπή “Ζόρικα Επαγγέλματα” του Σπύρου Σούλη στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος είχε εμφανιστεί στο επεισόδιο που αφορούσε το επάγγελμα του πιλότου. Τότε ήταν 25χρονών και βρισκόταν στο στάδιο της εκπαίδευσής του.

Τα συγκεκριμένα γυρίσματα είχαν γίνει στην έδρα της εταιρείας στα Μέγαρα και τα πλάνα του 32χρονου είναι από την αίθουσα όπου συνεδριάζουν οι πιλότοι και βγάζουν τα σχέδια πτήσης.

Δείτε τα πλάνα στο 4.27:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα