Γονείς 29χρονου ηθοποιού: Δεν βίασε τον ταξιτζή, είναι στημένο

Γονείς 29χρονου ηθοποιού: Δεν βίασε τον ταξιτζή, είναι στημένο
Ο ηθοποιός Γ. Καρκάς που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί

Ο πατέρας του 29χρονου ηθοποιού κατηγορεί τον οδηγό ταξί - "Έστησε την όλη ιστορία και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια".

Έκπληκτη δηλώνει η οικογένεια του 29χρονου ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 24χρονο οδηγό ταξί.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι Star ο πατέρας του ηθοποιού δήλωσε πως ο οδηγός ταξί “έστησε την όλη ιστορία. Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια”, είπε, σημειώνοντας πως ο γιος του δεν είχε δώσει δικαιώματα και πως “η κοινωνία το ξέρει αυτό”.

“Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Θα αποδειχθεί αργά ή γρήγορα τι έχει γίνει. Ξέρω τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει το παιδί μου”, είπε η μητέρα του από τη δική της μεριά. “Τα κανάλια τον αποκαλούν επίδοξο βιαστή και δεν ξέρουν τι πραγματικά έχει γίνει. Οι αστυνομικοί και οι φύλακες του είπαν “όχι ρε Γιώργο”, δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο”, συμπλήρωσε.

“Ο γιος μου ήταν πάνω σε πανικό. Αρχικά πίστευε πως δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Με δική του προτροπή δεν πήρε 48ωρη προθεσμία, αυτό ήταν το μόνο ατόπημα”, ανέφερε η μητέρα του. “Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει, και μιλάω για τον ταξιτζή, δεν πάει αυτόν από τον οποίο υποτίθεται ότι κινδύνευσε στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία”, κατέληξε η μητέρα του.

“Ξέρω πως ο αδερφός μου δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν”, δήλωσε η αδερφή του από τη δική της μεριά. “Έχει τη συνείδησή του καθαρή”.

Ο δράστης φέρεται να κάλεσε ταξί για μια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και κατηγορείται ότι βίασε τον οδηγό ταξί, ρίχνοντάς του πρώτα κάποιο χάπι στον καφέ, και ενδεχομένως τελούσε και εκείνος υπό την επήρεια ουσιών, κάτι που αναμένεται να αποδείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται και για τους δύο. Η εξέταση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα