Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: “Την έδερνε μπροστά στα παιδιά” λέει συγγενής της 29χρονης

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: “Την έδερνε μπροστά στα παιδιά” λέει συγγενής της 29χρονης
Αστυνομία. Eurokinissi

Συγκλονίζει η μαρτυρία συγγενικού προσώπου της 29χρονης την οποία χτύπησε μέχρι θανάτου ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τ. συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Ο 30χρονος Ρομ που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.

Όπως αναφέρει το voria.gr, κατα την ίδια πηγή, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την 29χρονη. Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της, την μητέρα, προκειμένου να μην μάθουν όσα άσχημα συνέβαιναν εντός της συζυγικής τους εστίας. Ωστόσο κάποια πράγματα ήταν πολύ δύσκολο να κρυφτούν, για παράδειγμα, οι μελανιές σε όλο το σώμα της από τα βάναυσα χτυπήματά του.

Ο 30χρονος συζυγοκτόνος απαγόρευε στην άτυχη γυναίκα να έχει την οποιαδήποτε επαφή και με τους φίλους της. Της είχε απαγορέψει να έχει κινητό τηλέφωνο και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο πατέρας της στο e-evros.gr, είχε τέσσερα χρόνια να δει την κόρη του και τα εγγόνια του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν στις 5 Δεκεμβρίου όταν ο 31χρονος σύζυγός της, επίσης μουσουλμάνος Ρομ, μετέφερε την σύζυγό του στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ισχυριζόμενος πως τραυματίστηκε από πτώση.

Η γυναίκα που μεταξύ άλλων νοσούσε και από κορονοϊό, εξεταζόμενη από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί σοβαρές βλάβες στα όργανά της.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα