Γυναικοκτονία στην Κω: Δίωξη και για ανθρωποκτονία στον 32χρονο

Γυναικοκτονία στην Κω: Δίωξη και για ανθρωποκτονία στον 32χρονο
Αναστάζια Ρουμπίνσκα INSTAGRAM/@ANASTAZJA_PATI

Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Δίωξη και για ανθρωποκτονία στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές άσκησε ο εισαγγελέας αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι Αρχές προχώρησαν στην κίνηση αυτή, έχοντας στη διάθεση τους περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας και την εμπλοκή του.

Σημειώνεται πως ο 32χρονος κρίθηκε την Τετάρτη προσωρινά κρατούμενος. Ο ίδιος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Βίντεο τον δείχνει με την Αναστάζια να περπατούν έξω από το σπίτι του

Σε μια τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της γυναικοκτονίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βίντεο δείχνει την 27χρονη και τον 32χρονο να περπατούν έξω από το σπίτι λίγο πριν το έγκλημα.

Κάτι τέτοιο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς πως το έγκλημα έγινε στο σπίτι του 32χρονου, ενισχύοντας τις πιθανότητες ότι η 27χρονη δολοφονήθηκε σε εξωτερικό χώρο και ενδεχομένως στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.






Η τελευταία συνομιλία με τη μητέρα της

«Μιλούσαμε με την κόρη μου κάθε μέρα. Μου τηλεφωνούσε πάντα. Και την ημέρα της απαγωγής με πήρε τηλέφωνο. Δεν θα μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτή ήταν η τελευταία μας συνομιλία» είπε στο Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η μητέρα της Αναστάζια που δολοφονήθηκε άγρια στην Ελλάδα και για το έγκλημα έχει προφυλακιστεί ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

«Ήταν μια γρήγορη και περιστασιακή συζήτηση» λέει και συνεχίζει: «Με πήρε τηλέφωνο ενώ ήμουν στο κομμωτήριο και δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί της. Η ίδια μίλησε για αυτό το έγκαυμα, το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και αρκετές μέρες με αλοιφές που της έγραψε ο γιατρός. Μου έστειλε φωτογραφίες της ουλής και με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει για αυτό. Η τελευταία μας συνομιλία ήταν τόσο γρήγορη και συνηθισμένη» θυμάται η μητέρα.

Η κυρία Ναταλία μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της, πέταξε στο νησί της Κω για να την αναζητήσει. Μαζί της ήταν οι ντετέκτιβ που δήλωσαν να βοηθήσουν την οικογένεια. Μετά από λίγες μέρες, το χειρότερο σενάριο έγινε πραγματικότητα. Την Κυριακή, εθελοντές βρήκαν το σώμα της Αναστασίας στους θάμνους. Την Τρίτη, μετά την παράδοση των δειγμάτων DNA που απαιτούνται για την ταυτοποίηση του πτώματος και μετά από ανάκριση του φίλου της δολοφονημένης Πολωνής, η μητέρα της 27χρονης επέστρεψε στην Πολωνία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα