Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: “Τρελαμένος” δήλωσε ο 55χρονος – “Με οδήγησε στη δολοφονία”

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: “Τρελαμένος” δήλωσε ο 55χρονος – “Με οδήγησε στη δολοφονία”
Ο 55χρονος Eurokinissi

Τι αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα ο γυναικοκτόνος του Κουκακίου. Περιγράφει καρε - καρε τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

«Τρελαμένος» γιατί η εν διαστάσει σύζυγος του ετοιμαζόταν να τον «εγκαταλείψει» και να πάει ταξίδι αναψυχής, αλλά και εξαιτίας των «σκαιών εκφράσεων» που χρησιμοποίησε σε βάρος του, δήλωσε στην τακτική ανακρίτρια ο 55χρονος συζυγοκτόνος του Κουκακίου.

Ο κατηγορούμενος, που κρίθηκε προφυλακιστέος για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της συζύγου του, αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα ότι «τέλεσα την πράξη υπό το κράτος έντονη ψυχική υπερδιέγερσης και δε σκεφτόμουν λογικά αλλά ήμουν τρελαμένος» σε σημείο μάλιστα που επιχείρησε να αυτοκτονήσει «γιατί η ζωή μου δεν είχε καμία αξία χωρίς την παρουσία της». Μάλιστα, κατά την απολογία του ζήτησε το διορισμό πραγματογνώμονα προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική εκτίμηση του.

Σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε, ο 55χρονος γυναικοκτόνος που διέμενε με την εν διαστάσει σύζυγο του, ισχυρίστηκε πως το θύμα ήταν εκείνο που τον οδήγησε στη δολοφονία. Την ημέρα του εγκλήματος και ενώ ήδη υπήρχε ένταση στο σπίτι λόγω του ταξιδιού της γυναίκας, κατά τον κατηγορούμενο εκείνη του επιτέθηκε φραστικά: «άρχισε να μου φωνάζει πως είμαι γελοίος, ότι με σιχαίνεται και της προκαλώ αηδια, πως δεν είμαι άντρας και ότι στη ζωή της ήθελε έναν άντρα και όχι κάποιον να τρέχει από πίσω της σαν το σκυλάκι».

Με αυτόν τον ισχυρισμό, εξήγησε στην ανακρίτρια πως άρπαξε το μαχαίρι από το τραπεζάκι όπου το είχε αφήσει. «Την χτύπησα μια φορά, νομίζω στην αριστερή μεριά του σώματος στα πλευρά της αλλά δε θυμάμαι ακριβώς. Έπεσε κάτω και είδα αίμα να τρέχει από την πληγή, πανικοβλημένος τράβηξα το σεντόνι που ήταν στον καναπέ και προσπάθησα να σταματήσω με αυτό την αιμορραγία» είπε και πρόσθεσε: «Ξαφνικά σταμάτησε να κουνιέται και κατάλαβα ότι είχε πεθάνει. Σηκώθηκα, με το σεντόνι να έχει καλύψει το πρόσωπο της, προφανώς κατά την προσπάθεια μου να σταματήσω την αιμορραγία και όχι δεμένο γύρω από το λαιμό της».

Κατά τον κατηγορούμενο,«όντας σε κατάσταση σοκ και αντιλαμβανόμενος το κακό που είχα προξενήσει και λειτουργώντας μηχανικά έβγαλε τα ρούχα που φορούσα, σκουπίστηκα με μία πετσέτα και έφυγα από την οικία παίρνοντας το κινητό μου και τα κλειδιά του αυτοκινήτου». Τότε κάλεσε τον άντρα της αδερφής της συζύγου του και του είπε ότι δεν άντεξε άλλο, σκότωσε την Κατερίνα και πάει να αυτοκτονήσει. «Του είπα να προσέχει τα παιδιά μου και στη συνέχεια κάλεσα τον υιό μου και του είπα ότι έφυγα από το σπίτι, έγινε μακελειό και να καλέσει την αστυνομία. Οδήγησα προς την παραλιακή ψάχνοντας κάποιο άνοιγμα στο δρόμο προκειμένου να πέσω με το αυτοκίνητο μου και να σκοτωθώ» είπε. Συνέχισε δε την περιγραφή του αναφέροντας πως κάποια στιγμή ζαλίστηκε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε ένα χαντάκι και να τραυματιστεί.

«Σαστισμένος και έχοντας συνείδηση του γεγονότος πως είχα αφαιρέσει τη ζωή της γυναίκας μου που αγαπούσα και δεν είχε κανένα νόημα η δική μου ζωή, πήρα ένα μαχαίρι που είχα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μου και προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου ενώ κατάφερα και χτυπήματα στην κοιλιακή μου χώρα αλλά πάλι δεν κατάφερα να αυτοκτονήσω. Δεν ήθελα πλέον να ζω μετά από αυτό που έκανα» είπε στην απολογία του ενώ ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε απόλυτη σύγχυση, όταν βγήκε στο δρόμο και προσπάθησε να σταματήσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο αλλά κανένας δε σταματούσε. «Τελικά πρωινές ώρες σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και αφού είπα στον οδηγό ότι σκότωσαν τη γυναίκα μου, αυτός κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ» κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα