Νέα γυναικοκτονία στην Ιταλία – 36χρονος πέταξε την πρώην σύντροφό του από οδογέφυρα
Διαβάζεται σε 2'
Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στην Ιταλία, όπου 36χρονος πέταξε την 45χρονη πρώην σύντροφό του από οδογέφυρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
- 03 Σεπτεμβρίου 2026 23:28
Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία, καθώς, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, αργά το απόγευμα της Πέμπτης (03/09), στο Μπαρμπερίνο ντελ Μουτζέλο της Τοσκάνης, ο 36χρονος Φεντερίκο Βέλα δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του, την 45χρονη Λορέντσα Ισέρι, πετώντας την από οδογέφυρα του αυτοκινητόδρομου Α1.
Στη συνέχεια, ο άνδρας αυτοκτόνησε, πέφτοντας στο κενό.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο γυναικοκτόνος απήγαγε το θύμα από το γκαράζ του σπιτιού στο οποίο ζούσε και το έκλεισε μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.
Η γυναίκα βρήκε σακίδιο και κινητό μέσα στο πορτ μπαγκάζ και τηλεφώνησε σε φίλο της και στους καραμπινιέρους, ζητώντας βοήθεια. Ο Βέλα, όμως, σταμάτησε, πέταξε το κινητό και την σκότωσε. Αναφέρεται ότι δεν είχε αποδεχθεί τον πρόσφατο χωρισμό τους και ήθελε να εκδικηθεί.
Η Λορέντσα Ισέρι δούλευε ως διευθυντικό στέλεχος σε ιδιωτική επιχείρηση και καταγόταν από το Λέτσε την νότιας Ιταλίας. Ο δράστης, στις 12 Αυγούστου είχε γράψει στο διαδίκτυο: «κάποιες επαφές είναι τόσο τέλειες που, έστω και αν επέλθει χωρισμός, η μορφή του άλλου μένει μαζί σου για πάντα. Σε εσένα, που είσαι η γυναίκα την οποία αγάπησα με όλο μου τον εαυτό και που έχασα εξαιτίας της βλακείας μου. Θα είμαι δικός σου, έστω και αν δεν γίνεται».