H Γιάννα Αγγελοπούλου ονειρεύεται εν μέσω κορονοϊού την “Ελλάδα του 2021”

H Γιάννα Αγγελοπούλου ονειρεύεται εν μέσω κορονοϊού την “Ελλάδα του 2021”
Η Γιάννα Αγγελοπούλου Eurokinissi

Αντιδράσεις προκάλεσε το πιο πρόσφατο από τα tweets της Γιάννας Αγγελοπούλου, στο οποίο κρίθηκε ότι συνδέει την Ελλάδα του κορονοϊού με την Ελλάδα των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Η υποταγή της ατομικής επιθυμίας στη συλλογική βούληση δεν αποτελεί στέρηση της ελευθερίας αλλά προϋπόθεση για να λειτουργεί η δημοκρατία. Μένουμε σπίτι γιατί στηρίζουμε τους εαυτούς μας και γιατί θέλουμε να είμαστε όλοι παρόντες στην Ελλάδα του 2021, στην Ελλάδα του αύριο“, έγραψε η Γιάννα Αγγελόπουλο στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter και τα σχόλια που ακολούθησαν είχαν στην πλειονότητά τους αρνητική χροιά.

Σχολιάστηκε κυρίως η προσπάθεια της προέδρου του ‘Ελλάδα 2021’ να συνδέσει μια πολύ σκληρή περίσταση για τη χώρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με την καμπάνια που είχε ήδη αρχίσει προκειμένου του χρόνου τέτοια εποχή να εορταστεί με λαμπρότητα η συμπλήρωση δύο αιώνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Η κ.Αγγελοπούλου τάχθηκε υπέρ της τήρησης των νέων αυστηρών μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση και εφαρμόζονται από το πρωί της Δευτέρας, γιατί μόνο τότε θα επιτραπεί στην πλειονότητα των Ελλήνων να βγουν αλώβητοι απ’ αυτήν τη δυσχερή συνθήκη και να μπουν εκ νέου στην κανονικότητα τους, ωστόσο η συμπληρωματική φράση “θέλουμε να είμαστε όλοι παρόντες στην Ελλάδα του 2021” υπήρξε η σπίθα που άναψε τη φωτιά των αρνητικών απαντήσεων, με τους περισσότερους χρήστες να ζητούν ακύρωση όλων των εκδηλώσεων και δέσμευση των διαθέσιμων πόρων για τη θωράκιση των νοσοκομείων πριν γεμίσουν οι μονάδες εντατικής θεραπείας.

Στο πνεύμα των παρακάτω τριών αναρτήσεων η πλειονότητα των μηνυμάτων που δέχθηκε πίσω.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα