Η αστυνομία χτύπησε ξανά δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ – Βίντεο του NEWS 24/7

Η αστυνομία χτύπησε ξανά δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ – Βίντεο του NEWS 24/7
NEWS 24/7

Βίντεο του News 24/7 δείχνει πώς οι άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης σε φωτογράφους και δημοσιογράφους που κατέγραφαν την πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Η πορεία συμπαράστασης στον απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη βρισκόταν στα Προπύλαια. Είχε προηγηθεί ρίψη χημικών και κρότου λάμψης.

Όπως δείχνει το βίντεο, εκείνη την ώρα ένας από τους διαδηλωτές διαμαρτυρόταν λεκτικά προς τους άνδρες των ΜΑΤ και γύρω του, φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι κατέγραφαν το περιστατικό. Τότε άνδρας των ΜΑΤ αρπάζει από τον ώμο έναν από τους φωτορεπόρτερ , τον Λευτέρη Παρτσάλη, που είχε εμφανώς προτεταμένη την κάμερα του (00:18). Ο τελευταίος οπισθοχωρεί, ωστόσο ο άνδρας των ΜΑΤ εξακολουθεί να τον χτυπαει με την ασπίδα του τόσο εκείνον όσο και δημοσιογράφους (ανάμεσα τους και τoν υπογράφοντα) που κατέγραφαν στο σημείο μαζί με άλλους φωτορεπόρτερ, κατεβάζοντας τις κάμερες τους.

Στη συνέχεια κάνουν χρήση χημικών με σκοπό να τους εμποδίσουν να καταγράψουν τα περιστατικά. (00:30).

Βίντεο της Γεωργίας Νικολέτου που δημοσιεύτηκε στο twitter, δείχνει στη συνέχεια τους άνδρες των ΜΑΤ να σπρώχνουν και να χτυπούν ξανά τον φωτορεπόρτερ Λευτέρη Παρτσαλη και να κάνουν εκ νέου χρήση χημικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα