Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε Νηπιαγωγείο

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε Νηπιαγωγείο

Συνεργείο της ΔΕΗ προέβη στη διακοπή της ηλεκτροδότησης Νηπιαγωγείου στην Κρήτη λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών

Η ΔΕΗ έκοψε, χωρίς καμιά ειδοποίηση όπως υποστηρίζουν στη Λότζια, το ηλεκτρικό ρεύμα στο 13ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, που φιλοξενεί περίπου 80 παιδιά, επειδή οι λογαριασμοί του ήταν απλήρωτοι από τον δήμο από την έναρξη του σχολικού έτους.

Η νηπιαγωγός και τα παιδιά που πήγαν πρωί πρωί στο σχολείο τους, στο 13ο Νηπιαγωγείο, βρήκαν τα φώτα ερμητικά κλειστά.

Η ΔΕΗ, σύμφωνα με το cretalive.gr , είχε κόψει το ρεύμα, καθώς οι λογαριασμοί ήταν απλήρωτοι από την έναρξη του σχολικού έτους, και θεώρησε σκόπιμο να προβεί στη διακοπή της ηλεκτροδότησης, όπως κάνει καθημερινά, άλλωστε σε δεκάδες νοικοκυριά σε όλη την Κρήτη.

Άμεσα ενημερώθηκε ο δήμος Ηρακλείου, και όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γιαλυτάκης, το 13ο Νηπιαγωγείο ανήκει σε νέο σχολικό συγκρότημα, και για τον λόγο αυτό, δεν είχε μπει στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών του Δήμου.

Έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις και δόθηκαν οι εξηγήσεις, με αποτέλεσμα συνεργείο της ΔΕΗ να πάει για δεύτερη φορά σήμερα στο σχολείο, αυτή τη φορά για να συνδέσει το ρεύμα.

Τέλος καλό όλα καλά, αυτό που όμως λένε στη Λότζια, είναι ότι πλευράς της επιχείρησης, θα έπρεπε τουλάχιστον να προηγηθεί ένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

SHARE: