Η εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ δωρίζει πλήρη εξοπλισμό ηλεκτρονικής παρακολούθησης για 24 κλίνες ΜΕΘ

Ελληνικές σημαίες στην Αθήνα
Ελληνικές σημαίες στην Αθήνα EUROKINISSI

Η εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ προχωρά, σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας, στη δωρεά πλήρους εξοπλισμού ηλεκτρονικής παρακολούθησης για 24 κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Η εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ προχωρά, σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας, στη δωρεά πλήρους εξοπλισμού ηλεκτρονικής παρακολούθησης για 24 κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείων του ΕΣΥ, που περιλαμβάνει 24 monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών και 3 μονάδες ταυτόχρονης κεντρικής παρακολούθησης, που καλύπτουν, η καθεμία, 8 κλίνες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο εξοπλισμός θα παραδοθεί άμεσα στα νοσοκομεία για τα οποία προορίζεται, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

ADVERTISING

Σημειώνεται επίσης, ότι η ΗΠΕΙΡΟΣ, διαθέτοντας δύο από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και θέτοντας ως κυρίαρχη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της, συνεχίζει την παραγωγική και εμπορική της δραστηριότητα, εξασφαλίζοντας τον απρόσκοπτο εφοδιασμό της ελληνικής αγοράς.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19

24Media Network