Η 'γλυκιά' ιστορία του Χρήστου από τη Λακωνία

Η 'γλυκιά' ιστορία του Χρήστου από τη Λακωνία

Μαζί με τον Χρήστο και άλλους 4.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, η Coca-Cola Τρία Έψιλον παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας για να φτάνουν σε κάθε τραπέζι

Ο Χρήστος ζει και εργάζεται στις Αμύκλες Λακωνίας. Συνεχίζει την παράδοση της οικογένειάς του, καλλιεργώντας και φροντίζοντας τους πορτοκαλεώνες του. Εκεί, βρίσκεται καθημερινά βάζοντας το μεράκι και την προσοχή ώστε να έχει την καλύτερη και σταθερή ποιότητα στα φρούτα του.

Από το Συνεταιρισμό Αμυκλών στον οποίο είναι μέλος ο Χρήστος, προμηθεύεται η Coca-Cola Τρία Έψιλον εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, ζουμερά και γλυκά πορτοκάλια για τους χυμούς και τα αναψυκτικά της, με συνεχή φροντίδα για την ποιότητα των προϊόντων της. Συνολικά, πάνω από 50.000 τόνοι φρούτων φτάνουν κάθε χρόνο στις μονάδες της στο Σχηματάρι και στο Ηράκλειο Κρήτης, από παραγωγούς ανά την Ελλάδα.

Μαζί με τον Χρήστο και άλλους 4.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, η Coca-Cola Τρία Έψιλον παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας για να φτάνουν σε κάθε τραπέζι.  Προϊόντα που χαρακτηρίζονται για τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση τους. Μαζί με ανθρώπους σαν τον Χρήστο, η Coca-Cola Τρία Έψιλον μπορεί να κάνει περισσότερα.

SHARE:

24Media Network