Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα - "Γύρνα εκεί που έκλαψες, χαμογέλα και άλλαξε την ιστορία"

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα GLOMEX

Χωρίς τη θεραπευτική της μάσκα εμφανίστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Στη γενναία απόφαση να βγάλει τη θεραπευτική μάσκα και να δείξει δημόσια το πρόσωπό της όπως είναι, για πρώτη φορά μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020, προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια, επέλεξε να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς μάσκα στην τηλεόραση στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

ADVERTISING

Με δύναμη που συγκλονίζει, η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και περιέγραψε τι ακριβώς έγινε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα -
GLOMEX/ALPHA

Όπως είπε, άκουσε ένα θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβε από πού ήταν. Δείχνοντας το σημείο όπου είχε κρυφτεί η δράστρια, κάτω στις σκάλες, ενώ τότε δεν υπήρχαν τα κάγκελα. «Δεν περίμενα καθόλου ότι κάποιος μπορεί να ανέβει από εδώ», είπε η Ιωάννα.

«Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση», είπε συνεχίζοντας την περιγραφή της επίθεσης σε βάρος της. «Ένιωσα αυτή την απαίσια, χημική μυρωδιά. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε», εξήγησε. Στη συνέχεια περιέγραψε ότι ένιωσε κάψιμο και αφόρητους πόνους. Τόνισε ότι δεν είδε πώς έφυγε η δράστρια αφού το υγρό είχε πέσει ήδη στο μάτι της και έβλεπε θολά.

«Με θύμωνε όταν παλιά άκουγα πως κάποιος έκανε κακό στον εαυτό του. Θυμάμαι πως μέσα στο νοσοκομείο βρέθηκα και εγώ σε αυτό το σημείο.» εξομολογήθηκε στη συνέχεια της εκπομπής. «Σκέφτηκα πως αυτό φαίνεται για κάποιους λυτρωτικό. Το ένιωσα.» συνέχισε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πρώτη φορά που είδε το πρόσωπό της σε καθρέφτη μέσα στο νοσοκομείο. «Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ».

«Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχα πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης» είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιωάννα Παλιοσπύρου
SHARE:

24Media Network