Η Μπεκατώρου δεν θα εκπροσωπηθεί τελικά από Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Μπεκατώρου δεν θα εκπροσωπηθεί τελικά από Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η Σοφία Μπεκατώρου Herbert Knosowski / Associated Press

Ενώ είχε ανακοινωθεί πως ο Νίκος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέλαβαν τη νομική εκπροσώπηση της Σοφίας Μπεκατώρου, τελικά αυτό δεν θα γίνει.

Δεν θα εκπροσωπηθεί τελικά από τον Νίκο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η Σοφία Μπεκατώρου, παρόλο που το βράδυ της Κυριακής (17/01) είχε ανακοινωθεί πως μαζί με την Έλλη Ρούσου θα αναλάμβαναν την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησής της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την οποία έκανε γνωστό πως η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας αποφάσισε να μην συνεχισθεί η νομική εκπροσώπησή της από την ίδια και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Στην ανάρτησή της αναφέρει:

“Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού.

Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Νίκος Κωνσταντόπουλος”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα