Η NN Hellas συγκέντρωσε χρήματα για τη Μυρτώ

Η NN Hellas συγκέντρωσε χρήματα για τη Μυρτώ

Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό συγκέντρωσε η εταιρία προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, η οποία παλεύει για τη ζωή της μετά την επίθεση σε βάρος της στην Πάρο.

Η ΝΝ Hellas ολοκλήρωσε τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικογένεια της Μυρτούς , μια πράξη που δείχνει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρίας και έχει στόχο να μοιράσει έστω και ένα μικρό χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Η ΝΝ συγκέντρωσε ένα ποσό που ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες ευρώ για τη δωρεά ενός ειδικού (μεταχειρισμένου) αυτοκινήτου στη Μυρτώ. Στο όχημα αυτό, θα μπορεί να επιβαίνει η Μυρτώ με το αμαξίδιό της, ώστε η κάθε μετακίνησή της - είτε για κοινωνικούς είτε για ιατρικούς λόγους - να καταστεί επιτέλους δυνατή.

Η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ υπερήφανη κι ευτυχής που όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τη Μυρτώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά που απέδειξαν για μια ακόμη φορά, πως το να είμαστε εκεί για αυτούς που μας χρειάζονται έχει σημασία!».

Η συγκλονιστική ιστορία

Σημειώνεται ότι η υπόθεση της Μυρτούς είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το καλοκαίρι του 2012 και σε ηλικία 15 ετών η Μυρτώ κακοποιήθηκε βάναυσα στην Πάρο, με αποτέλεσμα να καταστεί έκτοτε τετραπληγική σε ποσοστό 80%.  Έως και σήμερα φιλοξενείται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, με απώτερο στόχο να μπορέσει να μετακινηθεί στο σπίτι της όπου και θα συνεχίσει τη θεραπεία.  Δυστυχώς, η παρατεταμένη παραμονή της στο κέντρο αποκατάστασης επιβαρύνει την ψυχολογική της κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στις θεραπείες.

Η μητέρα της χρειάζεται την οικονομική υποστήριξη όλων, αφού προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη της με μόνη αρωγή ένα μικρό επίδομα που λαμβάνει από το κράτος.

SHARE:

24Media Network