Η πρεμιέρα των δημοτικών συμβουλίων της χώρας

Πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναιών με τη σύνθεση που προέκυψε από τις εκλογές του Ιουνίου την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014. 
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναιών με τη σύνθεση που προέκυψε από τις εκλογές του Ιουνίου την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την Κυριακή πραγματοποιείται η πρώτη συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων των δήμων της χώρας, καθώς και των περιφερειακών συμβουλίων

Η συνεδρίαση γίνεται ώστε  να εκλέξουν τους προέδρους των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων και άλλους εκπροσώπους σε καίριους τομείς.

Για τους δήμους, όπου οι νεοεκλεγμένοι αιρετοί ξεπερνούν το 65%, τα δημοτικά συμβούλια θα εκλέξουν, εκτός από τον πρόεδρο του ΔΣ, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και τους εκπροσώπους στις Γενικές Συνελεύσεις των Περιφερειακών Ενώσεων.

Επίσης, τα Περιφερειακά Συμβούλια, εκτός από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκλέγουν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των Οικονομικών Επιτροπών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network